Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tumlade stenar

 

Sten i rullstensås

blev rundare med åren

då de tumlat runt

likt Rolling Stones turnerat

sedan urminnes tider

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-21 11:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Från urtider turnerat
Låtar returnerat
"Stenarna" levererat
Ljudnivån kreverat

Kult illustrerad bild!


2023-02-22

  Niliboy
Huga ligen!
2023-02-21

    Lena Staaf VIP
Fint att stanna upp vid denna tanke på de stenar som tumlat och slipats. Men jag undrar över bilden -är det stenar i bilen?
2023-02-21

    Sefarge VIP
Förhoppnings vis
Slipper det gå så?
Om någon blivit
Havande i Små
-lands stenar?
;)
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP