Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vet du om din telefon spioneras på.








Hur vet du om din telefon spioneras på?

En detalj som många ignorerar kan varna dig.

Det är en funktion som lagts till av utvecklarna från Google som meddelar dig om någon kommer åt din mobil.

Hur får du reda på om din mobil spåras av en annan person.

En hittills förbisedd ledtråd kan hjälpa dig att upptäcka sanningen-

Om en symbol med mikrofon eller kamera på visas på höger sida av telefonen betyder det att någon tittar på allt du gör.

Den här funktionen introducerades förra året och den hjälper dig oerhört.

Enligt The Sun liknar förändringen den för iPhone. Android 12-programuppdateringen rullades ut i oktober 2021 till telefoner över hela världen.

Symbolen i fråga tänds när du öppnar kameraappen eller när du vill spela in ett WhatsApp-röstmeddelande.

Huvudfokus för 2021-uppdateringen är att skydda mot osäkra appar som spelar in utan din vetskap.

 




 

 

 











 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-11-24 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP