Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett trasigt vittne

Jag är ett trasigt vittne på en villkorslös kärlek som dog
Du tog din hand från mitt hjärta den dag som du drog
Nu kan jag vila bland välta möbler och krossat glas
Det är din dag idag det är du som har kalas

Kom in och regla dörren mot världen
Följ med mig på den fortsatta färden
Gå inte bort mot havet och dimman
Gå bara tillbaka till den du var innan

Jag ser dina barfota fötter på ett foto från förr
Jag hör att du sjunger sånger utanför min dörr
Nu kräver staten av mig att jag gör värnpliktssorti
Jag vill att att du vill att du och jag blir vi

Kom in och regla dörren mot världen
Följ med mig på den fortsatta färden
Gå inte bort mot havet och dimman
Gå bara tillbaka till den du var innan

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-11-25 00:47



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
kärlek, sorg o nostalgi med fina rim och tydliga bilder
2022-11-28

    Kämpendahl
Trasigt vittne.
Jehovas vittne.
2022-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om saknad och längtan.
2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP