Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kära tomtefar


Vet du, börjar få en susning
om hur svårt du har varje år
packa säcken din med klappar
varje paket måste
uppfylla barnets drömmar
och önskvärt är
få det att växa till något större
än vad du är
Det är väl varje faders önskan
att vara en god förebild
min förebild fick sig en skavank
insåg med tiden
den var min räddning
aldrig önskat
vara annan än den jag är
jag bara är


Vantro läser orden, syftet
vemodet då tanken på
varför grym den ömtålige själen?
och inga tankar på nissarna
som lyder tomtefars minsta vink
hur ska de må
efter alla magiska drycker?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-11-25 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP