Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kodak, instamatik.

Inte sällan bildas bilder i det inre,
pregnanta obefintligheter.
De kommer som blixtar från en klar himmel.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-25 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP