Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fasar den



avskedet från Wilmer
ännu en gång ska han leva
människans hand och sveket
då vi vårdar skapas band
ser och hör det är sant
och det gör ont
har gjort vad jag kan
göra livet lättare för Wilmer
väntan är livets arvedel
vännen kommer
idag behöver vi vara två
kragen behöver tas av
lätta plågan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP