Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan



Alltmer tiden gick bleknade bilden
färgerna blev skuggor
i mörkrummet
urlakade av vattenbadet
Snart blir bilden en suddig fläck
slutligen bleknar även minnet
då ingen levande finns kvar

.....

Börje Salming har gått ur tiden R.I.P.

Ha en bra dag klokuggla.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-11-25 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP