Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Invid vägrenen

Stannar invid
vägens kant
och minns

Den vackra
vita snö
som en gång
fanns

Men inte
längre finns

Kanske
finns det vackra
också där bland
smutsig snöslask
brun, svart och grå

Det är sådant
man lär sig
att med åren förstå






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-25 11:29



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ja, det gäller att stanna upp och verkligen se - något som man ibland ( alltför ofta ) missar i vår stressade tid !
2022-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Precis, det beror på vad i ser i det vi ser.
2022-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Påpekade just detta för hustrun så sent som i dag, då vi på vår vandring påträffade ett liknande fenomen.
2022-11-25

  Kungskobran VIP
Allt har sin tjusning det gäller bara att ha rätt sinnelag
2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP