Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handskakning

routern blinkar
sändning pågår
kontakt sökes
med cybervärlden

en hand sträcks ut
genom spindelväven
skakar en annan hand
och kontakt etableras

paket utväxlas
nollor och ettor
skickas mellan domäner
en plattform byggs
för framtida digitala dialoger.






Fri vers av binhex80
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 13:14



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Cybervärlden söker kontakt med dig, snarare än tvärtom, tänker jag.
2022-11-25

    ej medlem längre
ok..... jag vet att jag låter som lassemaja ibland, så vi är lika på nåt sätt...

men jag blev påmind om en oldskool darkhalo låt... "arbiter part 2" samplar starcraft, om du var där då.....

https://www.youtube.com/watch?v=Gor4IflsDe0



























......*S*T*A*Y* *W*I*T*H* *M*E*

2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

binhex80
binhex80