Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld

Jag tror
att varje människa
inte finns
på allvar
lika mycket som
mig själv

Vet bara att
du finns
Och att man
kan lugna sig
med att inse
att alla
andra också
de är du

Och dessa
brillor som
jag jämt
halvblind måste
leta efter
är mitt framför
min näsa hela tiden

Så är det
funtar i denna värld

Men aldrig i
nästa




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP