Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅGDANS (tanka)

Mjuk och levande

är ljuslågans vackra dans

till andras behag

 

Så dansade också jag

innan jag till sist brann upp




Bunden vers (Tanka) av MaLo VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-25 15:18



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Vi är alla ljuslågor

Står i ljusan låga

Alla ljusen brinner hoppsan
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP