Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bröd blir till liv och bestämmer sig att flytta hemifrån

Ett kalasbra knasbra basbra filiformfranskt bröd
Bakades igår av tanten på andra sidan fönstret
Doften kändes i hela bostadsområdet
Brödet var levande och kunde klättra på väggarna




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-25 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
erinrar ett avsnitt av mythbusters när de provade om man kunde göra en bomb som skulle måla ett helt rum. gick väl sisådär. vad brödet är i den här berättelsen vet jag inte riktigt. en surdeg? svartmögel? vem vet..
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP