Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skapade av ler



Vi skapade som vi är
heder etik moral tolkas olika
någon går in i affären
skjuter ner ägaren
en annan säljer ut statshemligheter
Den tredje blir legoknekt
andra arbetar ideellt får insikter
om den mänskliga naturen
Vi kan drömma oss en värld
befriad skuld och skam
önska oss en egen planet och en måne
Lättare sagt än gjort vara jourhem
för den som inget kan investera
utan förlora allt
då ska vi inte vara det









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-11-25 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP