Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Störst av allt är


obemärkta

 

utanför kammarn där vi möts står
mörkrets katedral med vintervalv

din andedräkt är isdroppar
när du kommer in
sången oss emellan stannar inför rimfrostluftens köldrök

ändå

gnistrar det stumma rummet
av våra outsagda ord
ett skrymsle liv
fyllt av bara du och jag
vågorna av våra andetag

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-25 19:30



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så väldigt vackert - mörkrets katedral med vintervalv fastnar jag särskilt för !
2022-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Har obemärkta inga bemärkelsedagar?

2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg