Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dadaistens kärleksförklaring


Jag älskar dig,
ty du har badat i mina drömmar,

sett på då vi slaktade de blåa,
stekte tomter under solen,

jag bäddade vår grav med rena lakan,
den väntar tyst,

men skit i det,
nu ska vi mysa tillsammans gumman,

kyssa trädkronorna,
se in i solen,

tappa hatet,
blåsa upp varandras kärlek,

att älska med dig är skönhet,
dina kyssar är underverk,

min tid på jorden spyr ofta ut sin avsky,
de ser oss ej,

detta är basalt,

vi lägger oss i sängen älskling och låter idioterna ta kål på varandra medan vi älskar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-25 19:57



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Vackert ömsint!
2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth