Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag var ung och hade färg i mina döda ögon

J
Dom slog en ung man,
slet ut hjärtat,

fan
du förstod ej,

dömd
att leva stum i landet lögner utan kärlek,

ni är fan helt galna,
fängelse för lyckan finner ni,

skriker skit,
förklarar ej,

om mörkrets gråt vet ni föga,
patetiska existenser ler,

tror,
vet så jävla mycket,

ni blir kära i ett lik och undrar varför vi bor i graven,
jag är ond,

du är en stjärna,
jag tror ej på din kärlek,

ni är bara lögner




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth