Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka

Det brann en sommar.
Då kronhjortarna flydde.
Elden härjade vilt.
Djurens blick av skräck.
Jag förstår dem.
Det satte sina spår även i mig.
Även om jag var oceaner av tid därifrån.
Koalor som kommer bort från sin mamma.
Som kanske inte kommer återses.
Mina tårar rinner för dem.
Mina tårar rinner för min verklighet.
Mina tårar rinner för dig.
Mamma- vi fixar det här.
Tillsammans.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP