Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta uttalande gjordes av Rysslands president Vladimir Putin.


Ryssland är inte i krig med ukrainarna

https://www.kommersant.ru/doc/5691986?from=top_main_5

Putin: Ryssland är inte i krig med ukrainarna, utan mot dem som använder dem som kanonmat.

Den ryska armén är inte i krig med medborgarna i Ukraina, utan med dem som använder dem "som kanonmat", skriver den ryska tidningen Kommersant.

Detta uttalande gjordes av Rysslands president Vladimir Putin.

Han sa också att i de ukrainska trupperna skjuts de som missköter sig framför leden. "Vi måste slåss inte med dem (ukrainare), utan med dem som tillhandahåller och betalar dem allt, och faktiskt använder dem som kanonmat", sa presidenten under ett möte med mödrar till deltagare i militäroperationen i Ukraina, skriver Russian Vladimir Putin berättade också för soldaternas anhöriga att den ukrainska arméns anonyma sponsorer inte tar hänsyn till förlusterna.

Enligt chefen för den ryska staten är militärer från Ukrainas väpnade styrkor som beter sig "felaktigt" och "skjuts framför leden." Liknande incidenter, förklarade Vladimir Putin, observerades av "våra killar".

De fall som beskrivs ovan, menar den ryske presidenten, tyder på att den ryska armén har att göra med en "nynazistisk regim". "Vi känner att vi gör det rätta", avslutade Vladimir Putin.

Källa: Kommersant Etiketter: Ukraina, krig, Vladimir Putin, Publiceringsdatum: 2022-11-25 20:19




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-25 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man måste se beyond the veil. ja, det är sant. det är inget krig. allt är fejk. som alla andra krig under 1900-taket. allt förs genom media. judarna blev inte utrotade. de dödade sina egna. offrade de. så de skulle få jerusalem tillbaka. look beyond the veil.
2022-11-26

    Sefarge VIP
Desperata ord från en slaktade
Diktator som bara förstår sig
på våld som maktmedel
men är i avsaknad av
Politisk insikt?
2022-11-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://kampanj.expressen.se/rightlivelihood/ukraina-fler-an-18-000-krigsbrott-samlade-i-databasen-tribunal-for-putin/
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP