Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ONDAS FÖRNEKARE ÄR DE ONDA

Trots att den judiske Illuminatis fader Adam
Weisshaupt 1748-1830 var en av världshistor-
iens största och listigaste konspiratörer vars
hybris efter världsherraväldet tillika med Ros-
enkreuzers frimurareorden blivit klassisk.
pågår det fortfarande under kapitalets inflyt-
ande och att försöka bortförklara hans judiska
gener är som att förneka att fadern till förintel-
sen Cesare Lombroso 1835-1909 var judisk.

De som föredrar vara seriöst resonabla och tar
saker för vad det är förstår också att påståendet
om de två maktgalna judarnas härkomst inte
rör sig om någon antisemitism utan endast om
kalla fakta och med detta påpekande bör ingen
med ett slött och ytligt intellekt göra det enkelt
för sig att i generaliserande ordalag döma ut alla
judar som maktgalna för se det finns enskilda
maktgalna vetenskapsmän,professorer och poli-
tiker i alla folkslags etniciteter som siktar efter
världsinflytande som för närvarande i detta år-
hundrade kan utnämnas ryssen Vladimir Putin
och han är inte av judisk härkomst.

Att upphovsmännen bakom Bibeln,Koranen,
Mein kampf mfl var ute efter världsherravälde
är ingen myt.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-11-26 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP