Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Genom nattens ovisshet

och det regnar igen på tomtens stigar genom hal is och snö, du samlar det mer sällan eftersom det fortfarande regnar med stora och kalla droppar och när man tänker på vilken perfekt vinter det var i början av veckan. i november tre gånger bytte jag sommardynen till vinterdynen, nu känner jag verkligen inte för att byta den längre. i huset är det väldigt varmt, 20 grader trots att jag stängt av värmen, ute 2 plusgrader. sådana vintrar moder natur ger oss, det är särskilt viktigt att notera att generationerna har roligt genom domstolarna i sina länder där de väckte ett brottmål i klimatproblemet att stämma din stat är ett krig i sig mellan generationer Greta i spetsen stämde svenska staten. som en hund gjord av kött girighet visar sig som i en utställning av passioner utställningar från mig jaget som visar sig tom tom bar Jag visar mitt inre liksom en tom ficka framför andra jag har inget att dölja än tankar liket av somliga drömmar som dog i blöjor gnäller ynkligt klamrar sig fast med händerna min nacke jag har inget att dölja än mitt krossande hjärta efter livets mur och lurar genom dess springor.
Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-26 03:54Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja, Greta är sponsrad av amerikanerna, jag hängde upp en lista på dem då, det kanske är för djärvt, men Greta kommer att styra Sverige mer än kronprinsessan Victoria, än "Sofia piraten"

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/beskedet-greta-thunberg-st%C3%A4mmer-svenska-staten-g%C3%A5r-till-domstol-befinner-oss-i- en-kris/ar-AA14wYoe?ocid=msedgntp&cvid=a78c7c9188bf41d387c3ca861e6cbb0e

2022-11-26

    ej medlem längre
gretas föräldrar är aristokrater. så deras politiska färg är mer grön. varken rött eller blått. det fattar inte många amerikanare. men då har de ju 20 iq under medel. fin dikt. låter som min stil. nån ny stil jag fick. piraten sofia. för längesen.
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP