Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa



det är något vi ska önska vår nästa
det du lärde mig spindelben
sitter intatuerat på mitt skinn
som alla bilderna
Är en fjäril som fladdrar över blommorna
låter mig aldrig infångas av ord
och tomma löften
tillhör den ullen som älskar en gång
och önskar han friad sina bojor, lika fri som jag

Kärlek en stor gåva men även förpliktelse
undrar dagen tänker därpå
Oavsett vad vi älskar människa eller djur
ska vi vilja det bästa
Och där var nog djurskyddsföreningen klok då hon skrev..
av kärlek lät ägaren oss sköta Wilmer
för han klarade det inte
men den med rätta ullen kan inte vårda utan älska
Förstår även lejonet som reagerade samma
och känner sig då utnyttjad lever hellre
i harmoni drar ur kontakten med föreningen
då arvet efter Damen klart
aldrig mer får de ha sina upphittade katter under mitt tak.
Men taivän kan nog inte säga nej till dem
känner ömhet till vännen
som knappt hinner med sig själv
Vi måste lida mycket och länge
för att kunna förstå oss själva och känner oss då fria

Ahhh känner jag kan andas igen

God morgon älskade uggla










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-26 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP