Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


grefve Dracula


slösar inte med mirakel
på den svärta som inget förtjänar
annat än en marmorsarkofag
där i fullmånens sken
vandrar grefve Dracula
efter lyft upp sin sten
vandrar omkring bland
de levande döda

Visst är det tragiskt slutsatsen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2022-11-26 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP