Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det lär finnas fem olika sexuella "typer".


Hans sexuella typ




Han tycker själv han tillhör den helt okomplicerade typen - om det finns typ.
Han gillar asfalt.
Ny, kokande het.
Han brukar ta kontakt med Nils. P. Lundh - som inte finns längre på marknaden men googlar man namnet + asfalt så får man upp :

"Undersökning av bitumen från asfalt med hjälp av dynamisk skjuvreometer, DSR- Utveckling av mätteknik och jämförande bitumenstudie".

Att be kvinnan läsa den här annonsen samtidigt som han själv bygger på en fiol på golvet upplever han som ytterst upphetsande och att sen runka i lakanet gör saken inte sämre. Torka pitten med Edet. Eller lakanet.

Han har haft över 17 sexuella partners som alla tröttnat på honom. Han gillar ombyte säger han. Fiolen blir aldrig färdig och det har kommit sperma i resonansen som han inte får bort.

Varje sommar hänger han vid vägkanten där han får lukta på asfalt. Han fotograferar de nakna karlarna när de svettas.

Han tycker sex är viktigt och att man måste få uttrycka sin läggning utan att nån lägger sig i.

Han studerar till meteorolog, är 37 år och heter Kurt.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-26 10:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig text! Tänk att en dikt om asfalt kan få en att fnittra så hejdlöst. Men asfalt luktar verkligen gott!
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP