Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


GLAADER BRUDERHOF

Glaader Bruderhof

En terroristgrupp utan skjutjärn

Man ber istället för

de där som sätter sig till motvärn

Glaader Bruderhof

vill tända ljus där mörker råder

flygandes med Lufthansa

och seglandes på Oder

 

Ingen kapning, ingen gisslan

Inga skurkfasoner

Nej, där denna trupp drar fram

hörs bara glada toner

Glaader Bruderhof

förmedlar budskapet om friden 

den som finns i Jesu hjärta

men som vill till tiden

 

LARZ GUSTAFSSON 26/11 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-11-26 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP