Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterväsen

Ett nattligt bad i månljus
Vintern driver kyliga vindar

Hon vill fånga himlens alla stjärnor
I sina kupade händer
De gnistrar så vackert på den krusade vattenytan

Hon fryser
Längtar hans famn

Han som kommer med Aurora
Som prisar moder natur

Hon vill att han lyfter henne
Tar henne till sitt bröst

Värmer
Smeker

Eldar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-26 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish