Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÉRIVE

Dérive

som situationisterna

Dérive

De nya nihilisterna

Dérive

De känsliga flanörerna

Dérive

Vi blir till sabotörerna

 

LARZ GUSTAFSSON 26/11 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-11-26 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP