Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

v.s.o.p.

"Det är en djävla bra bransch vi har invsterat i!" sa finansmannen belåtet till sina vänner, hällde upp en cognac v.s.o.p. åt sig i kupat glas, blossande på en cigar.
"Ska vi ta oss en bastu nu, grabbar!?"
"Diskutera andra options."
"Trafficing och drugs."
"May be."
"Hänger ni med?"
Tömde v.s.o.p.-en och gick med vaggande mage in mot laven.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-26 12:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Trots förbud och lagar
gör människan vad hon behagar
Politikerna kämpar hårt
gör det för horan svårt
De liknar Don Quijote
som ädla känslor fått
att slåss mot människas drifter
med lagar och föreskrifter
är en omöjlighet
alla vet
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP