Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


plastkragen



satte på kragen då Wilmer under natten
börjat slicka sig där han inte får
lika trött som katten, antar kronisk allergi
öppnade dörren för variation
på utsikten han behöver
Anar det värsta framöver
den kissen har många problem
frågar mig hur det går
vara isolerad inte kul varken för
människa eller djur








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-11-26 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP