Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december i år

vad minns
ni av december
i fjol

var det lika
möe snö
då som nu?

var det
lika kallt
då som nu?

ute är det
nu 0-gradigt
inomhus
kallare än
vanligtvis




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-11-26 15:27



Bookmark and Share


  AKT VIP
Det är varmare ute i år, men kallare inomhus.
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP