Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla.


den rika morgonen

 

då blir vinden ljum och glad

och frostvitt gräs grönskar

vid första strimma sol

då talar hacka och spade 

 och bland vårväckt mylla 

mumlar tusen röster av liv

 det är då isarna brister

och vårfloden stiger högt

mot strandens rink

Och hela livet börjar att sjunga

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-11-26 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP