Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Borderline

Skratt och gråt.
Invaderar varandra.
Inget uppsåt.
Ingen att klandra.

Att leva helt ensam,
trots att man är två.
Vem ska känna skam
är svårt att förstå.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-26 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"från att ha levt största
delen av mitt liv ensam
till att inte trivas i
mitt egen sällskap"
- den stora
diktaren
melissa horn
2022-11-27

    ej medlem längre
Fantastiskt! Janusansiktet.
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima