Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Adventskalendarium 1 av 4


ljust är ögonblicket

som väntar dig

att minnas en dag

 

mörkt är ögonblicket

som passerat

då du glömde att

minnas ljuset




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-11-27 01:30



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Hela kompositionen är gudomligt vacker tillsammans - och orden så tänkvärda. En dikt att ta till sitt hjärta.
2022-12-01

  Peter G VIP
Väldigt fin och välformulerad text! och bilden är mycket vacker och stämningsfull!
2022-11-28

  Öknens Ros VIP
Härlig bildillustration till en tänkvärd dikt.
2022-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra tänkt och formulerat.
2022-11-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbar adventsstämning från klockan 9 till nu, smörjande jag varje hörn av huset köksluckor och servis speciellt med grankåda
häll huset är hygienisternas och energistat av denna ånga.
2022-11-27

  Sparvögat VIP
En vacker tanke vilar här~ målningen
är underbar…

2022-11-27

  Kajan VIP
Magiskt, magnifik bild; och en förunderlig text att tycka om.
2022-11-27

  Monika A Mirsch VIP
... att glömma - att minnas - förgyller tillvaron - Ha det gott! kram/Monika
2022-11-27

  alicja lappalainen VIP
EN VACKER BILD.
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP