Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Att svalka sig med


Frågar mig om sval humor
behövs att svalka sig med
då man är överhettad?
läsarsiffror berättar sitt tydliga språk
även olika uttryck
sätt att vara berättar måendet
Sömnproblem.. oroar mig för Wilmer
klokuggla
Många mår inte bra
av orsaker inget vet om
alla har något som trycker.
Då är det bra
göra fint omkring sig och tända ljus
snart jul




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-11-27 03:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
siffror är angel numbers
om du förstår de by heart instantly
vet du mycket
de flesta jag känner verkar kunna det
bella ida jess karin sara....

fin dikt
låter som hur jag skriver
du kanske alltid skrivit så
eller så har du blivit influerad av mig
spelar ingen roll
klokugglor är snälla
det var ett kvinnofolk
som målade mig som en uggla
så jag är en uggla
de grå sa på sommaren till mig
"du är så klok"
så då är jag väl en klokuggla
om du skriver om mig
eller nån som försvann
vet jag inte
men ugglor är fina
och kloka människor är fina
med den logiken är klokugglor
utomordentliga
jo, EVE också, hon är cool
men snäll
har hjärtat på rätta stället
när hon blev intervjuad
fick hon frågan
"planerar du att bli gravid"
hon sa nej
och blev rosenrasande
när grevinnan frågade
om hon ville skaffa barn
men sen blev hon gravid
hon har en son nu
vet inte vad han heter
kanske tomas
vem vet.......
kanske du
kanske jag
kanske någon
på något sätt
ja
jag tände det gröna ljuset
för att få fort allt stearin runt
annars dör det
för mycket skydd och man förtvinar..
måste ha hjälp
även om det är från de osedda
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP