Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där du skrev en gång


om att okunskap är värre än galenskap
lärde med tiden klokt skrivet
Varför ska det vara så
vi vet alltid bäst efteråt
Många är blinda för vad människor
kan göra varandra

Fast om godhet inte fanns
skulle inga öar eller rastplatser finnas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-11-27 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP