Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att vara eller inte vara


frågade redan Hamlet på sin tid
före ridån gick ned
så här i slutet på året
dags tänka på våra löften
någon vill sluta röka
den andra ska börja träna
och många vill bli sunda
men varför inte det bästa av allt
att bry sig nästan
istället för att råna den på allt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-27 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP