Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löparens hjärta II



Genom diset
denna gråa morgon

Sprang ett nyvaknat
löparhjärta

Sin nya runda
i sina nya löparskor


Bultade detta hjärta
vidare och vidare

Längs vägen
mötte hon främlingar

En och annan
gammal vän


När kärleken
talar

Mitt hjärta slår
du dum, du dum

En fot före en annan
på livets väg











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-27 09:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Intressant på ett till synes enkelt vis.
2023-05-24

    ej medlem längre
förmodar att du läst

boken med samma namn

om inte är den av markus torgeby <3
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP