Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

i snart 28 år
har nu rösterna
utlovat himmelriket
åt mig

tror inte
på dem mera

det är
för mycket
som talar emot


det går bara
be att man
är utvald
i slutet

66 ligger lågt
ligger lägre än
en sjunken båt




Fri vers av SatansSon
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-27 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon