Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventstid

Adventstid är här

Med hoppet och glädjen

Sänder sitt ljus ut i mörkret 

I fönstren lyser det klart

Från stjärnor och stakar 

Ty snart nalkas julen

Så låt alla vackra ljus

Få lysa vägen till 

Gemenskap och glädje




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-28 06:25



Bookmark and Share


  Stisse
Vackert skrivet och trösterikt.
2022-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ljusen som skingrar mörkret.
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP