Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


Summa?

 

När dina ord skriker

har orden inget värde?

 

 

 

Då dina läppars dumhet

far med osanningar

tystnar min själ.

 

 

Du ljuger för alla

med narcissistens charm.

 

 

Du ljuger mig stum?

Och jag undrar

vem som är dum?

 

Du eller jag?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-27 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP