Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något alla vill ha

 

 

små, små ord av kärlek varje da'

det gör ju var och en gla'

utan kärlek vill ingen va'

det vill alla ha'

 

utan kärlek är vi ingenting 

men med kärlek någonting 

för det betyder allting

som den bästa healing

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-11-27 13:54



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fin hyllning till kärlekens läkande kraft
2022-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tillsammans i kärlek blir vi mer än bara oss själva, en del av något större.
2022-11-28

    Music mind VIP
Kärlek är livsviktigt, men det finns så många sorters kärlek och viss kärlek blir en del utan. Men maskrosbarnen klarar sig ändå.
2022-11-28

  Sparvögat VIP
Ja underbar är kärlekens gåva…
2022-11-27

    Lena Staaf VIP
Bästa må-bra-elixiret! Som tyvärr inte är alla förunnat.
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP