Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2022


Frossa

Öppnar en dörr
tar ställning i dörrkarmen
ryser från topp till tå
nordanvinden på blixtvisit
möjligheterna många
farhågorna kan vara tiotals
det är min dagliga konsekvens
ett plus ett blir frossa
ett uns tvivel och en sval tanke
isens vind blåser direkt
mitt största organ
står i givakt
och jag kan endast söka
trygga famnar
de som blivit
mina varma hamnar




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-27 14:29



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Berörande text!
Jag följer med i känsla och skapar inre bilder.?
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian