Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att leva är farligt

Minst vi anar det blir vi överfallna
av just livet
djurskyddsföreningen sålde almanackor
med foton från årets katter
på en gammal gård, i ladan brukar
de bjuda på fika har lotteri
vann på 2 lotter en mysig tomtemugg
och en tomte
den placerade jag på kanten av en hylla
vem såg det fanns något nytt och lyckades
plocka ner den om inte Baylie´s !
Han har verkligen ögon för grönt.

det var ju tur i oturen även då jag trampade
i ett hål på stengolvet och tappade balansen
Tjoff låg jag där omgiven av händer
och diverse pryttlar som skingrades
kravlade mig fram till en antik träsoffa
där olika hantverk trängdes,
höll fast i soffkanten, hävde mig upp
på skälvande ben, ingenting brutet,
hade vridit kroppen för skydda
de jag behöver för att gå, men j-igt ont i sidan
får ett eller annat blåmärke som minne
ordföranden T flydde mig en kopp fika
blek om näsan jag skulle avlida

sade om vetr inte godkänner Wilmer får han inte
åka till annat jourhem, kravlade mig uppför
trapporna, det värsta man kan göra sitta stilla
blir bara värre
ska cykla för musklerna inte ska stelna
Den tanken fick jag överge
tacksam transporterade mig ner
Meddelade T läget
hon får själv hämta grabben
Faller en påverkas andra
Suck





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-27 15:03



Bookmark and Share


    Kämpendahl
Den missen var kriminellt gullig.
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP