Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konferensen


stämde av våra almanackor
önskade henne trevlig kväll
hon hade fått en present
skulle se Pernilla Wahlgren har hybris
för alla gånger hon varit barnvakt
så hennes dotter blir klar
med sin vidareutbildning
sjuksköterskan snart färdig
som vårdlärare
har redan anställning på gymnasiet
bättre lön och bättre arbetstider
och resvägar

vården avfolkas för just dåliga villkor
hur ska det gå i framtiden
då alla stora blir små.

Så fint utanför med alla ljusen tända.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-11-27 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP