Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsrosor och blåmusslor

Gåtfull av vishet.
Blicken tränger igenom.
Varje tid är nu.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-11-27 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
med feature frågan är det väl

creeping featuritis?

"if creeping featuritis
is the symptom
bloatware is
the disease"

det skulle bli en bra tatu men jag har andra idéer förut jag tänker mest på queer symbolen i ansiktet sa jag det redan?

grattis för utvald text menade jag förlåt

du tänker mer än mig förmodar jag

du är som en blandning mellan

bella och mig

vet inte om jag sa

det direkt till dig

men du är det bästa ur bella och mig

så du är bäst på det bästa sättet

vet inte om du är lagom

du har vänner som du tar hand om?

förlåt om jag kommenterar dig för mycket

men det är korta dikter och jordnära

och ja jag är väl lite kär i dig

förlåt för du har väl nån snubbe

eller så är de en fri själ

ok jag erkänner jag har vart kär i dig

några år kommer inte

ihåg när det började

förlåt om jag är för rättfram

jag kan bli kär i flera per dag

kanske inte så illa

gjorde ju en kosmis dikt om dig

my god jag är så embarassing

jag tycker om dig en del

om rhiannon och kirin blir som dig?

wow det skulle va otroligt

du är en bra förebild

som människa och poet

som mamma till rhiannon och kirin

skriv en dikt om de!

pretty please......?

inte?

ok....

du kanske har gjort det redan

innan jag träffade bella

vem vet inte jag förmodligen du
2022-11-30

  Lottie Ålhed VIP
Vackert helt enkelt.
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP