Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett ljus

I dag tände jag ett ljus,
som ett sakrament.
Sökte stilla sinnets brus
ifrån allt som hänt.
Låta hoppet leda mig
som en dirigent.
Tro att allting löser sig
som känns turbulent.

Idag tände jag ett ljus
på första advent.
För att lysa upp mitt hus
från mörkret jag känt.
Lät ljuslågan värma mig,
blev dess instrument
Som en låga till för dig
ödet mig har sänt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-27 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP