Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HIMMELEN KVAR

Jag har ingenting här

att berömma mig av

Allt jag fått är av nåd

Allt av nåd Gud mig gav

Jag har inget av allt det

som stålmännen har

men när de är passé

har jag himmelen kvar

 

På meritlistan finns

ingen prålande prakt

ingen glans, ingen status

och alls ingen makt

Där finns korset

där Jesus har köpt mig med blod

Jag var syndfull och ond

men min Jesus är god

 

En dag var jag ej längre

så kaxig och karsk

Jag som förr varit stursk

oregerlig och barsk

När jag kapitulerade

vid Golgata

kom min Gud mig till mötes

och jag sade mitt ja

 

LARZ GUSTAFSSON 27/11 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-11-27 17:07



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint och trosvisst skrivet
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP