Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖLJ BARNETS ÖNSKAN


Att sprida ära över familjen

Att sprida ära över familjen
är många föräldrars önskan
Det vore bättre om man istället
följde barnets önskan




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-11-27 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP