Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den fantasieggande verkligheten


Det finns något lockande
i sånt man anar

och bara ”nästan”ser

Sånt som man
inte trodde fanns
ens i sin vildaste fantasi

Den verklighet du själv
kan fylla i

Med färgerna spridda
över din egen högst
personliga palett

Den som var din
en gång då du var barn

Så rik på färg och form
och fantasi

Då du målade himlen röd
och träden blå

Den verklighet du stundtals
fortfarande kan måla

och välja att befinna dig mitt i

Om så bara i din
egen livliga fantasi
















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-27 17:37



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Då när tillvaron var gränslös och magisk ! Underbart att återknyta till sådana känslor - de har inte försvunnit, bara blivit lite undanskuffade . . .
2022-11-30

    Lena Staaf VIP
Så fint om fantasin! Må vi alltid ta till vara den och låta den blomma!
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP