Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville ta din hand


Lugnet porlar djupt inom,
bubblor av hopp och glädje
länkas samman till kedjor

Det finns något vackert där,
bortom tafattheten
Hoppfullheten famlar något,
vacklar något,
när osäkerhetens hand berör
Men något finns det där,
att hoppas på

Ja, nog finns det något där,
spännande att se vad detta något är




Fri vers av Emmeline
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-27 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmeline