Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet, vem vet?


Kommande okända världar


Varmed den gråtinnade gentlemannen
drog sig undan

Lite sårad i
i sig själv

Livet bjuder inte på
så många år till

Om han kunde
skulle han ropa ut sin sorg

En sorg över
livets förgänglighet

I drömmarna lever
hoppet vidare

Ja, vidare...




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-27 18:32



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket fin dikt i mitt tycke.
Bokmärkes.
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST